Lid worden?

 Lid worden doe je niet zomaar. Het beste is, om eerst een paar keer te komen kijken op het vliegterrein.
Heb je al wat gebouwd? Neem het mee naar het veld en laat er eens naar kijken.
Wil je gaan bouwen? Er ligt bij ons genoeg foldermateriaal met adressen van leveranciers. 
Oriënteer je in ieder geval goed voordat je spullen gaat aanschaffen en laat je adviseren door leden van de vereniging. Je kunt natuurlijk een stuk sneller "de lucht in" als je een kant en klaar 2e hands vliegtuig met de bijbehorende spullen aanschaft, maar laat altijd een ervaren piloot er naar kijken voordat je een dergelijk toestel koopt. Als één van de instructeurs je apparatuur en vliegtuig heeft nagekeken wordt het spannend. Het toestel gaat de lucht in, maar nog niet met jou als piloot want dit zou over het algemeen niet goed aflopen. Na een succesvolle testvlucht en afstelling is het jouw pas beurt. De instructeur brengt het toestel op veilige hoogte en geeft de besturing aan jou.  En dan,....als je het dan nog leuk vindt...... dan wordt je lid.
Je vult een aanmeldingsformulier in en de rest gaat vanzelf. Er wordt een pakket informatie toegestuurd met de statuten van de vereniging, het huishoudelijk reglement, het geluidsreglement en het veiligheidsreglement. 
Ook moet je jouw (WA) verzekeringspolis even controleren of modelvliegen tot 20kg is meeverzekerd op de polis (meestal wel). Maak een kopie van de polis, stuur dit op naar de secretaris en ........ dan wordt het oefenen voor je brevet. Pas als je jouw brevet hebt gehaald mag je alleen vliegen en dan staat er niets meer in de weg voor één van de meest veelzijdige hobby's die er is. Downloads:  
Inschrijfformulier                      
Starten met modelvliegen
Verklaring AVG leden.pdf


Facebook

Facebook

Actuale zaken worden hier besproken. Hier kun je ook vragen of iemand gaat vliegen om er zeker van te zijn dat er vliegmaatjes zijn.

Ook de foto albums van Jupiter hebben we hierheen verplaatst.